Urmare a lansării concursului de selectare a proiectelor de infrastructură socială în cadrul Programului Uniunii Europene – Măsurile de Promovare a Încrederii (EU-CBM V), finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD Moldova, Primăria comunei Coşniţa anunţă despre iniţierea consultărilor publice privind colectarea ideilor de proiecte destinate dezvoltării locale ale comunei Coşniţa  (satele Coşniţa şi Pohrebea) care s-ar încadra în condiţiile stabilite de programul dat.

Totodată, primărie comunei Coşniţa anunţă disponibilitatea şi deschiderea pentru colaborare cu potenţialii parteneri din partea stângă a râului Nistru pentru elaborarea şi înaintarea ulterioară a unui proiect comun.

Condiţiile principale de participare la program sunt descrise în Ghidul aplicantului disponibil pentru descărcare pe pagina oficială a UNDP, rubrica “Procurements.

Ideile de proiect cu privire la participarea comunei Coşniţa la concursul susmenţionat  pot fi depuse la adresa electronică primaria@cosnita.md