Un gest deosebit pentru Proiectul privind crearea Centrului Sportiv Comunitar în satul Coşniţa a fost făcut  recent de Grădiniţa de copii Nr. 1.

Întreg colectivul instituţiei preşcolare conduse de dna Leşan Lilia, de comun cu părinţii copiilor care o frecventează au depus o contribuţie în valoare totală de 111 Euro la proiectul implementat de primăria comunei Coşniţa în parteneriat cu Asociaţia Originarilor din Comuna Coşniţa, cu susţinerea financiară a Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare în Moldova.

Amintim că anterior Grădiniţa de copii Nr. 1 s-a implicat foarte activ şi în organizarea, în premieră pentru satul Coşniţa, a Zilei Diasporei şi a fost alături pe tot parcursul implementării proiectului nominalizat de la începutul acestui.

Primăria comunei Coşniţa aduce sincere mulţumiri întregului personal al instituţiei preşcolare şi părinţilor care au fost deosebit de receptivi şi susţin iniţiativele locale de dezvoltare. Doar prin ajutor şi sprijin reciproc vom reuşi să construim o comună prosperă cu condiţii cît mai bune pentru locuitorii acesteia.