Planul de Dezvoltare Locală a comunei Coşniţa reprezintă viziunea comună a Autorităţii Publice Locale Deliberative şi Executive a comunei Coşniţa, cetățenilor din localitățile Coşniţa și Pohrebea (inclusiv băștinașii plecați) privind problemele prioritare ale comunei și măsurilor necesare de a fi realizate în perioada 2020– 2025.

Acest Plan de Dezvoltare a fost elaborat de Primăria comunei Coşniţa, în strânsă consultare cu Grupul Local de Inițiativă și cu asistența complexă primită din partea Proiectelor de asistență tehnică PNUD ”Migrație și Dezvoltare Locală” și USAID ”Comunitatea Mea”.

Misiunea Planului de Dezvoltare constă în ghidarea activității Primarului, Consiliului Local, organizațiilor obștești și a mediului de afaceri în ceea ce ține organizarea prioritară a eforturilor de soluționare a problemelor majore cu care se confruntă localitatea și valorificarea oportunităților externe care pot influența pozitiv schimbările din comuna noastră.

Planul are ca ţintă atingerea unor obiective tangibile, pentru care sunt stabilite măsuri concrete şi un calendar gradual al activităților. Documentul este elaborat în aşa fel încât să reflecte domeniul de aplicare propriu-zis şi prevede acţiuni, precum şi o abordare pe termen mediu de activitate al primarului și al Consiliului Local.

În continuare Vă propunem să examinaţi Planul elaborat şi Vă încurajăm să veniţi cu propuneri de ajustare, optimizare, îmbunătăţiere a acestuia printr-un mesaj la adresa electronică primaria@cosnita.md sau prin telefon la numărul 024844238, persoană de contact Gheorghe Petică, secretarul Consiliului local al comunei Coşniţa.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab